Om mig

Lidt om Mette, frisøren bag by Oxholm.

Jeg har været selvstændig siden 1997, men det var først i 2007 at jeg tog springet, og blev økologisk frisør. Det skete ud fra et stærkt ønske om at skabe et alternativ til den kemiske frisør, hvor vi udsættes for mange kemiske stoffer, som både kan virke allergi- og kræftfremkaldende samt stærkt hormon-forstyrrende. I stedet var min drøm at skabe en oase i dejlige omgivelser, hvor min kærlighed til frisørfaget, kan gå hånd i hånd med et ønske om at passe godt på mig selv, mine kunder og naturen.

 

Jeg lægger vægt på personlig nærværende behandling, sundhed og velvære. For mig betyder det meget, at jeg har tid til at gøre mit arbejde ordentligt. Derfor har jeg valgt et roligt arbejdsmiljø, med afslappende musik, god tid til kunderne og afstressende stemning.

Det er vigtigt, at du går herfra, glad og opløftet, med en farve og en frisure som passer til dig.

Hår og mode har altid interesseret mig, så jeg følger ivrigt med i hvad der sker med hårmoden, produktudvikling osv. Jeg har selv i en årrække arbejdet som freelance farvetekniker, hvor jeg underviste andre frisører, hvilket har givet mig stor erfaring og viden omkring farvning.

Økologisk-/grøn frisør

Åbningstider:

Mandag: Lukket

Tirsdag: 9.00 - 20.00

Onsdag: 9.00 - 17.30

Torsdag: 10.00 - 17.30

Fredag: 9.00 - 17.30

Lørdag: 8.00 - 13.00